fbpx
Футбол

«Баль, Михайличенко та Роменський без діла не сидять», – Суркіс

 Переформатування тренерського штабу в київському «Динамо» як і раніше залишається предметом широкого обговорення серед вболівальників. Нагадаємо, що 3 тижні тому після програшу «Генку» у стартовому матчі групового турніру Ліги Європи від роботи в тренерському штабі були звільнені Олексій Михайличенко, Юрій Роменський та Андрій Баль.

 Президент «Динамо» Ігор Суркіс розповів про цю ситуацію.

 Зокрема, президент «біло – синіх» повідомив, які обов’язки нещодавні асистенти Олега Блохіна виконують у структурі «Динамо».

 «Без діла вони не сидять», – пояснив президент киян Ігор Суркіс.

 За його словами, Олексій Михайличенко, як було оголошено відразу, зараз зосередив свою увагу на «знайомих йому» обов’язках спортивного директора «Динамо». Юрію Роменському доручили курувати важливу  ділянку роботи – він займеться підготовкою голкіперів у всій «динамівській» системі. Зокрема, Роменський буде «курувати» підготовку голкіперів від дитячої школи до першої команди «Динамо». Андрій Баль, зазначив президент «Динамо», буде працювати в селекційній службі клубу. За словами президента, Баль буде відповідати за перегляд суперників «біло – синіх» на міжнародній арені.

 Раніше повідомлялося, що наказом президента київського «Динамо» Ігоря Суркіса Олексій Михайличенко був знову призначений на посаду спортивного директора «біло – синіх». Помічниками Олексія Михайличенка стануть «звільнені» Юрій Роменський та Андрій Баль. Про зміни в тренерському штабі «Динамо» стало офіційно відомо 20 вересня.

 «Обов’язки асистента головного тренера команди виконуватиме Сергій Ребров. З воротарями, як і раніше, працюватиме Михайло Михайлов», – повідомлялося на сайті «Динамо».

 Нагадаємо, що зараз кияни йдуть на 5 – му місці в чемпіонаті України.

 За матеріалами: sport -express.ua

Читайте також: