fbpx
Новини світу

Регіонал запропонував КПУ захистити Україну від “голодних китайських комуністів”

 Депутат від «Партії регіонів» Микола Левченко на сьогоднішньому засіданні Верховної Ради виступив з ініціативою винести на всенародний референдум питання про масштабну скупку українських земель, нібито плановану Китаєм. Зайнятися підготовкою референдуму Левченко запропонував українським комуністам.

 «Якщо вам нема чим зайнятися, сьогодні Китай позначив стратегічну мету – скупку трьох мільйонів гектарів українського чорнозему», – заявив «регіонал» і додав, що допустити цього ні в якому разі не можна. «У Європі 400 мільйонів, нехай з економічними проблемами, але ситого населення. А в Китаї мільярд голодних комуністів. У них з вами однакового кольору партквитки. Ось цим і займайтеся», – відповів Левченко на пропозицію КПУ провести референдум з визначення зовнішньополітичного курсу України.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Нагадаємо, питання про скупку Китаєм українських земель стало обговорюватися після того, як китайські ЗМІ опублікували інформацію про придбання держкорпорацією Xinjiang Production and Construction Corps частини українського агрохолдингу під рисові поля. Офіційний Київ це повідомлення спростував.

Україна може стати китайським колгоспом (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: