fbpx
Футбол

«Прем’єр-ліга прийняла єдино правильне рішення про матч “Дніпро” – “Металіст”», – Іщенко

 Заслужений тренер України Олександр Іщенко поділився думкою про незавершені матчі 12 – туру чемпіонату України «Дніпро» – «Металіст». Нагадаємо, що центральний матч туру перервали після 1 – го тайму через серйозні проблеми з освітленням.

 «На мій погляд, керівництво Прем’єр – ліги прийняло єдино правильне для цієї ситуації рішення – дограти матч саме з тієї хвилини, з якої він був зупинений», – заявив Іщенко.

 Експерт зазначив, що це є "нормальною європейською практикою", тому в рішенні Прем’єр – ліги дограти другий тайм матчу немає нічого негожого.

 «Думаю, що по-іншому і бути не могло. Звичайно, зараз можна дуже довго розмірковувати про те, кому найбільш вигідний такий розвиток подій, але це, на мій погляд, дурна затія», – міркує Іщенко.

 Експерт задоволений, що Прем’єр – лігою оперативно було прийнято саме таке рішення.

Раніше «Металіст» висловився, що «Дніпру» потрібно присудити за проблеми на стадіоні технічну поразку. На думку Іщенка, це всього лише емоції: «Незважаючи на заяву на офіційному сайті харків’ян, я не вірю, що офіційні представники клубу могли висунути таку вимогу».

 Іщенко зазначив, що таким рішенням дирекція Прем’єр – ліги «нівелювала всі домисли і припущення», які були б зайвими.

 За матеріалами: terrikon.com

 

Читайте також: