fbpx
Література

Нова книга про Бріджит Джонс не сподобалася критикам

 Нова книга Хелен Філдінг «Бріджит Джонс: Божевілля на хлопчика», є однією з найочікуваніших цього року. У продаж роман надійде лише в цей четвер, 10 жовтня, проте деякі критики вже встигли ознайомитися з ним і, судячи з їхніх відгуків, залишилися зовсім не в захваті.

 Як відзначають деякі критики, книга абсолютно не виправдала очікувань, і головна героїня тепер не виглядає реалістичною як раніше. Крім того, наголошується, що стиль оповідання дуже нагадує такий в романах Е.Л.Джеймс «П’ятдесят відтінків сірого».

 Деякі ж написали, що Бріджит Джонс втратила свій блиск, і нова книга не піднесла нічого нового.

 Втім, навіть негативні відгуки з боку критиків не позначитися на популярності роману. Він, як і колись, числиться в списку бестселерів Amazon.

 Наскільки відомо, фанати куди більше засмучені тим, що автор «вбила» одного з головних героїв роману і зробила Бріджит Джонс вдовою, вимушеною знову будувати своє особисте життя.

 Слід нагадати, що в Голлівуді раніше екранізували два романи про Бріджит Джонс. Роль головної героїні у них виконала актриса Рене Зеллвегер. При цьому ходять чутки, що можуть зняти ще один фільм.

 За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: