fbpx
Політика

Люди вимагають від Луценка радикальних реформ, а не роздачі стрічок

 Як повідомив екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, останнім часом йому в Facebook все частіше пишуть про те, що громадянам України потрібні радикальні зміни, а не роздача стрічок.

Нагадаємо, що йдеться про акції проведені Луценком. Активісти роздають громадянам стрічки і буклети з символікою Європейського союзу. У роздаткових матеріалах міститься інформація про те, що чекає Україну після євроінтеграції.

Відповідаючи на листи користувачів, Луценко написав, що радикальні реформи неможливі, поки українці не усвідомлюють своїх прав і свій обов’язок.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«Саме цю основоположну європейську рису ми і намагаємося активізувати в Україні», – повідомив Юрій Луценко.

Також він розповів, що до акції «Я вибираю ЄС» приєдналася і партія «Батьківщина».

За його словами, він разом з лідером цієї політичної сили Арсенієм Яценюком спілкувався з мешканцями Києва у столичному метро.

«Це було круто – для людей і для нас. Для мене особисто головним було відчути готовність людей до відновлення спільних дій на вулиці заради змін у житті кожного. Тому що успішна арифметика у виборчих бюлетенях 2015 не спрацює без переможної арифметики на вулицях», – зазначив Юрій Луценко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

При цьому він додав, що відповідь киян цілком зрозуміла, оскільки вони дійсно потребують змін.

«Вони готові змінювати владу. Але на цей раз вони хочуть не гасел, а програми зрозумілих єврореформ», – підкреслив Луценко.

Наостанок він подякував усім, хто демонструє свій європейський вибір.

Читайте також: