fbpx
Інновації

КМДА оголосила конкурс на створення мережі Wi-Fi в київському метро

  Київська міська державна адміністрація (КМДА) оголосила конкурс із залучення інвестора для будівництва мережі Wi-Fi в столичному метрополітені, йдеться в оголошенні КМДА, опублікованому в комунальній газеті "Хрещатик" у вівторок. Орієнтовна вартість будівництва складає 12,5 млн грн (без ПДВ).

Орієнтовна вартість експлуатаційних витрат на технічний супровід мережі становить 184 тис. грн/міс. Кількість станцій, які повинна охопити мережа – 52 (кількість може збільшуватися залежно від введення в експлуатацію нових станцій). Крім будівництва мережі, переможець конкурсу повинен буде обладнати системи відеоспостереження на 37 станціях.

Згідно з основними умовами конкурсу, переможець повинен профінансувати і здійснити проектування мережі і системи відеоспостереження, здійснити закупівлю необхідного обладнання та програмного забезпечення, провести інсталяцію обладнання та пусконалагоджувальні роботи.

У разі перемоги на конкурсі інвестор повинен буде перерахувати організатору конкурсу не менше 5 % (не менше 625 тис. грн) від орієнтовної вартості будівництва на створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури Києва. Кошти мають бути перераховані на пізніше 10 календарних днів з дня набрання чинності інвестдоговору.

Учасник-переможець також повинен сплатити компенсацію витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням інвестконкурсу у розмірі 1 % від орієнтовної вартості будівництва об’єкта (125 тис. грн). Крім того, інвестор повинен буде сплатити протягом 10 календарних днів з дня набрання чинності інвестдоговору витрати замовника (Київський метрополітен) на підготовку орієнтовних техніко-економічних показників, передпроектних пропозицій у розмірі 7,628 тис. грн.

Документи на участь у конкурсі прийматимуться до 28 жовтня.

З усіма умовами конкурсу та необхідною документацією потенційні учасники можуть ознайомитися в КМДА.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: