fbpx
Новини світу

Дизайнер Студії Артемія Лебедєва створить схему бостонського метро

Російський дизайнер Михайло Кврівішвілі, що представляє Студію Артемія Лебедєва, виграв міжнародний конкурс на розробку нового дизайну схеми бостонського метро, повідомляють американські ЗМІ.

За проект Кврівішвілі свої голоси віддали більше 6000 осіб з 17 000, які взяли участь у виборі найкращого автора схеми метро. Участь в голосуванні брали самі жителі Бостона – починаючи з квітня поточного року їм було запропоновано оцінити десятки проектів. І все ж остаточне рішення було за професіоналами, щоправда, їх думка повністю співпала з думкою городян, і перемога була віддана росіянинові.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Звичайно, проект Кврівішвілі ще не є остаточним варіантом. Перш ніж нова карта метро буде видрукувана в друкарні, дизайнеру належить доповнити схему кількома новими станціями, які будуть введені в експлуатацію цього року.

Михайло Кврівішвілі народився в Тбілісі. Після переїзду до Москви він був прийнятий на роботу в Студію Артемія Лебедєва. Розробка схем метрополітену – «коник» Кврівішвілі. Раніше він представляв свої розробки і для московського метро, правда, в шорт-лист його роботи не увійшли.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: