fbpx
Політика

Громадяни Росії незабаром зможуть отримувати індійську візу після прильоту

Як повідомляє індійська преса, Нью-Делі готовий розширити список країн, жителі яких зможуть отримувати візу в аеропорту після прильоту. Така можливість незабаром повинна з’явитися у громадян 40 держав, включаючи Росію і Казахстан. Про це рішення було повідомлено на зустрічі чиновників у Плановій комісії Індії.

Серед країн, яких чекає полегшення візового режиму з Індією, називаються також США, Великобританія, Канада, Бразилія, Австралія, Німеччина, Франція, Італія, Швеція, Нідерланди, Швейцарія, Іспанія, Бельгія та Австрія. Аналогічні угоди вже діють між Індією та Японією, Фінляндією, Сінгапуром, Індонезією, Люксембургом, Новою Зеландією, Камбоджею, В’єтнамом, Філіппінами, Лаосом і М’янмою.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

"Ми направили ряд рекомендацій Міністерству внутрішніх справ, яке повинне буде оцінити плани щодо лібералізації візового режиму з точки зору забезпечення безпеки, перш ніж прийти до остаточного рішення ", – зазначив заступник глави Планової комісії Монтек Сінгх Алуваліа.

В Індії розраховують, що дане рішення збільшить потік іноземних туристів в країну, однак, доводом, що негативно впливає на прийняття даного рішення є нестача персоналу в аеропорту, який не впорається із збільшеним потоком туристів.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: