fbpx
Політика

Володимир Путін на саміті АТЕС запропонував рецепт виходу з кризи

Російський президент Володимир Путін, який в даний час бере участь в саміті АТЕС, що проходить на індонезійському острові Балі, запропонував власний рецепт виходу світової економіки із затяжної кризи.

На думку Путіна, допомогти планеті можуть тільки будівництво нових заводів і вільна торгівля. Промова російського лідера викликала в залі оплески, а сама його поява на саміті – поздоровлення у зв’язку з днем ​​народження – сьомого жовтня Володимиру Путіну виповнилося 61 рік.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

На саміті АТЕС присутні майже всі глави держав країн Тихоокеанського регіону, за винятком Барака Обами, який не зміг прилетіти на саміт через бюджетну кризу.

Як підмітили в’їдливі журналісти, це вже другий рік поспіль, коли президент США не бере участі в роботі саміту, зате замість нього держсекретар Керрі прочитав промову під назвою: "Керівна роль і пріоритети Америки". Хоча на полях саміту обговорюються також сирійська й іранська проблема, основними офіційними питаннями порядку денного саміту вважаються світова та регіональна економіки.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Лідери намагаються знайти нові джерела економічного зростання, що особливо актуально і для Росії.

Володимир Путін на саміті АТЕС запропонував рецепт виходу з кризи (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: