fbpx
Футбол

12-й тур УПЛ. «Дніпро» – «Металіст». Маркевич незадоволений рішенням Прем’єр-ліги

Головний тренер харківського «Металіста» Мирон Маркевич поділився своєю думкою про рішення керівництва Прем’єр -ліги щодо перерваного матчу «Дніпро» – «Металіст». Крім того, наставник віце-чемпіонів розповів в інтерв’ю про травму Клейтона Шав’єра, яку бразильський хавбек отримав вчора.

«Звичайно ж, це рішення несправедливе. Так, Клейтон Шав’єр вчора отримав травму, але я поки не знаю, наскільки з ним все серйозно. Поговоримо з лікарями, і після цього буде щось відомо», – заявив Мирон Маркевич.

Нагадаємо, що сьогодні дирекція української Прем’єр-ліги постановила дограти 2-й тайм матчу «Дніпро» – «Металіст». Відповідне рішення в дирекції української футбольної Прем’єр-ліги ухвалили в ході чергового засідання. Зазначимо, що час та дата проведення матчу «Дніпро» – «Металіст» будуть визначені в додатковому порядку.

Раніше повідомлялося, матч 12 -го туру УПЛ «Дніпро» – «Металіст» у неділю був перерваний через відсутність освітлення на стадіоні «Дніпро Арена». На початку другого тайму на дніпропетровському стадіоні почалися серйозні проблеми з освітленням. У підсумку на «Дніпро Арені» згасла частина прожекторів. Незабаром після цього, освітлення на стадіоні пропало повністю, у зв’язку з чим судді вирішили зупинити матч.

Незабаром «Металіст» зажадав зарахувати технічну поразку «Дніпру». Зокрема, харків’яни звинуватили «дніпрян» у порушенні регламенту проведення чемпіонату і норм безпеки.

Додамо, що після закінчення першого тайму «Дніпро» з рахунком 2:1 вигравав у «Металіста». Цікаво, що в даний час «Металіст» йде на першому місці в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги з 29 очками в активі. На другому місці, – «Дніпро», який відстає від харків’ян на три очки. Крім того, 26 очок набрав і донецький «Шахтар», який зіграв на одну гру більше.

За матеріалами: championat.com

Читайте також: