fbpx
Шоу-бізнес

Філіп Кіркоров почав помічати у сина пристрасть до музики

  Популярний російський співак Філіп Кіркоров вже почав помічати у свого молодшого сина пристрасть до музики.

Як розповів Філіп Бедросович, Мартін постійно пританцьовує і реагує, коли чує музику. Крім цього, Мартіна просто неможливо було відтягнути від піаніста, який грав у холі готелю, в якому поселився Кіркоров зі своїми дітьми, відпочиваючи в Греції.

До слова, Алла-Вікторія і Мартін вже є шанувальниками батькових пісень, щоправда, поки що вони оцінили належним чином лише одну композицію «Дископартизани». Філіп Кіркоров сказав: «Це у нас і колискова, і ранкова».

Нагадуємо, що вчора стало відомо, що Алла Борисівна Пугачова, колишня дружина Кіркорова, стала мамою двійнят. Як у випадку з Кіркоровим, малюків народила сурогатна мати.

До слова, під час відпочинку в Греції, в гостях у Філіпа Кіркорова побувала Ірина Білик, яка розповіла трохи про діток співака, сказавши: «Діти у Філіпа такі гарні – копія їх зіркового тата. Мене вразили очі милої дівчинки Алли-Вікторії. Вона, як і її батько, просто проникає своїм поглядом всередину. А Мартін виявився милим і добрим хлопчиком, і весь час намагався нагодувати мене фруктами».

Філіп Кіркоров – Дископартизани (Відео):

  За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: