fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Суд над міліціонерами, що упустили Мельника, перенесений на 11 жовтня

На сьогоднішній день було заплановано чергове судове засідання, в ході якого розглядається справа правоохоронців, що упустили колишнього ректора Податкової академії Петра Мельника. Нагадаємо, що у даній справі обвинуваченими є два співробітники правоохоронних органів: Василь Вдовиченко та Микола Бедрій.

Під час сьогоднішнього засідання Броварського міського суду з’ясувалося, що один з міліціонерів, Василь Вдовиченко, перебуває в лікарні, а причиною його звернення за допомогою до медиків став серцевий напад. У підсумку, судом було прийнято рішення перенести засідання на 11 жовтня.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Раніше повідомлялося, що обвинувачені правоохоронці, яким загрожує до п’яти років позбавлення волі, нібито знали про наявність сигналу про роз’єднання контакту, отриманого від електронного браслета, за допомогою якого відстежувалися переміщення Петра Мельника. Однак правоохоронці нібито належним чином на даний факт не відреагували.

Також повідомлялося, що співробітники міліції свою провину не визнають і тепер остаточну крапку в цій справі має поставити суд.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За матеріалами: УНН, podrobnosti.ua

Читайте також: