fbpx
Україна

Будівництво Великої кільцевої дороги почнеться в 2014 році

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Михайло Костюк підбив підсумки роботи дорожньо-транспортної галузі в 2013 році і окреслив завдання на 2014 рік. У 2014 році, за словами Михайла Костюка, планується будівництво Великої кільцевої дороги на ділянці від вул. Рокоссовського до вул. Богатирської, а потім до Оболонського проспекту. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Так, під час розширеного засідання Колегії КМДА він доповів, що основні роботи у 2013 році велися на транспортній розв’язці на Поштовій площі. Тут в рамках реконструкції було відновлено пам’ятник морякам "Героїчної Дніпровської флотилії " на Рибальському півострові, завершено будівництво естакади та відкрито рух автотранспорту у першій частині тунелю.

Читайте також:  Українця Ігоря Білякова вкусила змія, але він не розгубився: що було далі?

Крім того, цьогоріч почалася реконструкція просп. Перемоги і вже виконані роботи на ділянці від кемпінгу "Пролісок" до Святошинського шляхопроводу. Продовжувалося будівництво й Подільського мостового переходу.

Крім того, буде виконано реконструкцію транспортного вузла на правобережних підходах до Південного мосту зі з’їздами з вул. Саперно-Слобідська на Столичне шосе і реконструкція транспортної розв’язки на Ленінградській площі. Облаштовувати з наступного року будуть і пішохідну зону на вул. Сагайдачного.

Одним з найважливіших завдань на 2014 рік є капітальний ремонт шляхопроводів. Зокрема, у планах міста виконати ремонтні роботи на таких об’єктах: шляхопровід на перетині вул. Фрунзе та вул. О. Теліги, на перетині просп. Комарова та вул. Лепсе, шляхопроводах № 1, 2, 3 через лінію швидкісного трамвая транспортної розв’язки на перетині просп. Леся Курбаса та вул. Г. Юри, на перетині просп. Науки та магістралі безперервного руху, автопроїздів мосту Метро через Русанівську протоку Дніпра, а також відремонтувати мостове полотно і деформаційні шви металевої прогонової будови Московського мосту.

Читайте також:  Два роки тому на війні Герой України Віктор Оцерклевич

Будуть виконані роботи та з капітального ремонту зливостічної системи. Разом з тим, продовжаться роботи з будівництва Подільського мостового переходу, термін введення в експлуатацію якого, в умовах стабільного фінансування, заплановано на кінець 2015 року. Також планується завершити в кінці наступного року реконструкцію просп. Перемоги.

Джерело: УНН

Читайте також: