fbpx
Політика

Рибак не виключає появи загороджувального скла у Верховній Раді

Питання про монтаж загороджувального скла в сесійній залі Верховної Ради поки не піднімалося. Проте спікер парламенту Володимир Рибак не виключає можливість його установки найближчим часом. Про це він заявив журналістам на брифінгу в понеділок, 7 жовтня.

«Якщо будете перевалюватися там, щоб не впасти на депутатів, можливо, буде встановлено скло… Можливо, буде встановлено скло 30-40 см. .. Добре , якщо впаде фотоапарат, а якщо журналіст на депутата! Вб’є його? Або сам уб’ється?», – звернувся до представників преси спікер Верховної Ради Володимир Рибак.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Нагадаємо, напередодні деякі депутати поскаржилися, що представники ЗМІ заважають їм працювати. Оскільки ложа для преси знаходиться прямо над місцями парламентаріїв, вони бояться, що в будь-який прекрасний момент їм на голову можуть впасти масивні фотоапарати або інша техніка. Тому у нардепів виникла ідея встановити загороджувальне скло в сесійній залі.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: