Ми очікуємо батька Сноудена найближчим часом – Кучерена

 Батько колишнього співробітника ЦРУ Едварда Сноудена Лон Сноуден незабаром може приїхати до Росії. Про це в ефірі одного з російських телеканалів заявив правозахисник, член Громадської палати Російської Федерації Анатолій Кучерена. Нагадаємо, що саме Кучерена представляє інтереси американця.

 «Найближчим часом ми очікуємо прибуття на територію Російської Федерації батька Едварда Сноудена. Всі питання щодо віз вже вирішені. Візи отримані. У даній ситуації нам залишається лише визначити дату візиту», – заявив адвокат американця.

Related Post

 Нагадаємо, що батько екс – співробітника ЦРУ Лон Сноуден отримав візу ще в серпні поточного року. З того моменту неодноразово в засобах масової інформації з’являлася інформація про дату візиту Сноудена – старшого на територію Російської Федерації. Однак конкретного числа не назвали досі.

 Едвард Сноуден отримав політичний притулок на території Російської Федерації після того, як був звинувачений американською владою в незаконному розголошенні секретних матеріалів. Зазначимо, що притулок в Росії Сноуден отримав на один рік.

 За матеріалами: baltinfo.ru

Leave a Comment