fbpx
Інновації

МВС України розповість громадянам, як діяти в різних життєвих обставинах

 Незабаром МВС України надаватиме кваліфіковані поради від фахівців з найтиповіших ситуацій. Повідомляється, що такі поради будуть об’єднані в новій рубриці «Допомога громадянам» на офіційному сайті МВС України.

 Як розповів начальник департаменту зв’язків з громадськістю МВС України Сергій Бурлаков, всі довідкові матеріали у рубриці були підготовлені так, щоб максимально спростити пошук всієї необхідної інформації. Зокрема, це стосується тих громадян, які опинилися в непростих ситуаціях.

 «Безумовно, біда може трапитися з кожною людиною, тому у громадян може виникнути елементарна розгубленість і безпорадність. Можливо, що ці поради стануть для когось своєрідною "першою невідкладною допомогою"», – зазначає правоохоронець.

 За його словами, всі матеріали у рубриці були класифіковані за такими найбільш типовими ситуаціями: як діяти в екстрених випадках, як подати звернення до міліції, як не стати жертвою шахраїв або грабіжників. Крім того, в цій рубриці вказані номери «гарячої лінії» міністерства внутрішніх справ, які працюють у цілодобовому режимі.

 За матеріалами: kmu.gov.ua

Читайте також: