fbpx
Шоу-бізнес

Майлі Сайрус більше не буде Ханною Монтаною

  Популярна молода співачка Майлі Сайрус на минулих вихідних стала запрошеною зіркою на шоу «Saturday Night Live», де продемонструвала, що вміє посміятися сама над собою. Жарти, звичайно ж, в основному були пов’язані зі скандальним виступом Майлі на MTV Video Music Awards. Однак, незважаючи на це, розпочала програму Майлі Сайрус з розмови про свого відомого персонажа, Ханну Монтану, хоча, розмова виявився недовгою.

Майлі Сайрус сказала: «Я більше не буду Ханною Монтаною, але ось вам її останні новини: її вбили».

До слова, у своєму монолозі Майлі Сайрус збиралася відпустити кілька колючих висловлювань на адресу свого, вже колишнього молодого чоловіка, Ліама Хемсворта, однак в останній момент вона утрималася від цього.

У програму ввійшло кілька комедійних роликів за участю Майлі Сайрус, в одному з яких вона зустрічається з самою собою кількома роками раніше, і рання Майлі Сайрус відмовляє нинішню влаштовувати гучне і скандальне шоу на MTV Video Music Awards.

В іншому комедійному ролику співачка грає Скарлетт Йоханссон, яка прийшла на кастинг картини «П’ятдесят відтінків сірого», в якому також беруть участь і інші її зіркові колеги.

Також до програми увійшли і живі виступи Майлі Сайрус – 20-річна співачка виконала свої останні композиції «We Can’t Stop» і «Wrecking Ball».  

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: