fbpx
Шоу-бізнес

Дженніфер Еністон влаштувала скандал через Анджеліну Джолі

 Як би не затверджувала Дженніфер Еністон, що перевернула ту сторінку свого життя, в якій було місце Бреду Пітту і Анджеліні Джолі, проте факти свідчать про протилежне – Еністон все ще засмучена всім, що сталося раніше. Нещодавно Дженніфер навіть змусила сценаристів змінити ім’я свого персонажа, яке нагадувало їй про ненависну розлучницю.

Як стало відомо, минулого літа на зйомках картини «Без любові винуватий», Дженніфер Еністон влаштувала справжнісінький страйк, дізнавшись, що одну з героїнь сценаристи назвали Енджі. Протягом трьох днів група не могла приступити до зйомок, адже примхлива Дженніфер Еністон відмовлялася виходити на майданчик. І лише після того, як Енджі перейменували в Іззі, актриса заспокоїлася і приступила до роботи.

Нагадуємо, що 8 років тому Дженніфер Еністон пережила розлучення з Бредом Піттом, який пішов від неї до Анджеліни Джолі. З того моменту Еністон всіляко намагається довести, що забула всі образи, проте раз у раз зривається на емоції. Так, наприклад, у серпні Еністон влаштувала своїм асистентам скандал, дізнавшись, що їй забронювали квитки на той же рейс до Лондона, яким летіла Анджеліна Джолі.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: