fbpx
Футбол

«Потрібно перемагати в кожній грі», – Тарас Степаненко

Півзахисник донецького «Шахтаря» Тарас Степаненко поділився думкою про розгромну перемогу над київським «Арсеналом». Нагадаємо, що вчора «гірники» вдома каменя на камені не залишили від «канонірів» – 7:0.

«Ми добре налаштувалися на гру, хотіли виграти, багато пресингували і атакували – це позначилося на тому, що рахунок виявився таким великим», – розповів український хавбек.

Крім того, відзначає Степаненко, вчора було видно і серйозні проблеми киян у захисті. Варто відзначити, що після матчу з «Манчестер Юнайтед» у донеччан був гарний настрій.

«Але і цілі в чемпіонаті говорять за себе. Ми зараз сильно відстаємо від харківського "Металіста", зобов’язані були перемагати, зараз нам потрібно перемагати в кожній грі. Для нас головне – це перемога, а з яким рахунком – неважливо», – підкреслив Тарас Степаненко.

Українець додав, що вчора Мірча Луческу дав йому шанс, який він хотів використати максимально. Вся справа в тому, повідомив Степаненко, що зараз в середині поля у «Шахтаря» дуже серйозна конкуренція, тому потрібно йому було показати, що він готовий грати в команді Мірчі Луческу.

«Я дуже хотів зіграти цей матч перед грою національної збірної України. Я повинен був показати і головному тренеру "Шахтаря", і головному тренеру української збірної, що я готовий на всі 100 %. Гра з англійцями вплинула на нас в хорошому плані: з’явилася впевненість і натхнення», – додав українець.

Незважаючи на такий розгромний рахунок, жоден з 7-ми голів у ворота «Арсеналу» не був забитий українцем. Степаненко прокоментував цей факт.

«Справа в тому, що в атаці у нас не грали українці», – заявив хавбек.

В основному, українці грали в захисті, тому не можна сказати, що цей момент засмутив «Шахтар».

«Для збірної є хлопці в інших командах, які багато забивають. Тому не повинно бути проблем, якщо будемо грати за схемою: наша оборона – їх атака», – підсумував українець.

За матеріалами: ua -football.com

Читайте також: