Михайло Саакашвілі: «Путін використовує зимові Олімпійські ігри для популяризації ідеї Абхазії і Цхінвальського регіону»

Інформацію про те, що одним з перших факелоносців, які понесуть вогонь Олімпіади в Сочі, буде герой Росії Іван Нечаєв, прокоментував президент Грузії Михайло Саакашвілі. Нагадаємо, що Іван Нечаєв, як раніше повідомляли в ЗМІ, брав участь у військовій операції під час конфлікту в Грузії в серпні 2008 року. Штурмовик Су-25, пілотований Іваном Нечаєвим, отримав пошкодження в результаті попадання в нього ракети. Повідомлялося, що два двигуни літака були сильно пошкоджені, але Іван Нечаєв зумів у підсумку посадити літак на аеродромі.

На думку фахівців, політ літака з такими ушкодженнями є унікальним випадком.

Але, повернемося до слів Михайла Саакашвілі. Президент Грузії зазначив, що «на Олімпіаду приїдуть делегації Абхазії і т.з.. Південної Осетії», а гості сочинської Олімпіади поїдуть на екскурсії до Абхазії, тобто, буде використана інфраструктура Абхазії «без нашого дозволу», підкреслив грузинський президент.

Related Post

На думку Михайла Саакашвілі, Володимир Путін «використовує зимові Олімпійські ігри для популяризації ідеї Абхазії і Цхінвальського регіону».

За матеріалами: apsny.ge

Leave a Comment