fbpx
Суспільство

“Вечір бажань” завершився біля колони Магдебурзького права

  Сьогодні ввечері, 6 жовтня 2013 року, біля колони Магдебурзького права (Київ) завершився захід під назвою «Вечір бажань».

Організатором даного вечора виступив Леонард Григор’єв, який розповів, що проведення даного свята стало можливим завдяки підтримці спортивно-розважального комплексу XPARK та Київської міської державної адміністрації в особі Олександра Попова.

Леонард також розповів, що первинний задум вечора складався у запуску небесних ліхтариків, однак, у зв’язку з високою пожежонебезпекою вони були замінені на гелієві світлодіодні кульки, які працюють на батарейках. 

Читайте також:  Як СССР розвертав річки (ВІДЕО)

Леонард Григор’єв повідомив, що сьогоднішня акція «Вечір бажань» є виключно благодійним заходом. Справа в тому, що всі кошти, які будуть зібрані від продажу кульок (ціна за одну кульку склала 25 гривень), будуть передані до фонду на лікування хворої дитини.

Всім, хто вирішив запустити кульку, пропонувалося загадати бажання, відрахувати 10 секунд і за командою ведучого вечора відпустити кульку в небо.

Читайте також:  Сьогодні в Ужгородському греко-католицькому Катедральному соборі відправили Вечірню з виносом Плащаниці (ФОТО, ВІДЕО)

Для всіх учасників і простих глядачів акції були підготовлені виступи танцювальних колективів, які супроводжувалися гарною музикою.

Читайте також: