Бій Кличко-Повєткін. Найближчим часом пройдуть переговори про новий бій – Валуєв

Російський боксер Микола Валуєв прогнозує, що найближчим часом команда боксера Олександра Повєткіна буде домовлятися з командою Володимира Кличка про новий бій. Про це він написав у Twitter, передає УНН.

"Про бій.. Як я і припускав, до 8 раунду Володимир висітиме на супернику, пов’язуючи атаки з ближніх дистанцій, використовуючи заборонені прийоми чи прийоми на межі. За дивним збігом обставин, рефері не помічав цього, зробивши тільки 1 зауваження. Мені б за таке зробили зауважень раз на 5 більше і зняли очки… Моя дружина Галина вважає, що Володимира Кличка треба дискваліфікувати і вигнати з боксу.

Емоції, звичайно жіночі. Можна зрозуміти жінку. Повертаючись до бою, вважаю, що схему поєдинку штаб Кличка вів по знайомому єдино правильному сценарію. Але цей сценарій не викликав схвалення у більшості залу. Є результат, і я не заперечую його перемогу. Але такий бій ставить більше питань, ніж відповідей… Швидше за все найближчим часом ми з вами станемо свідками початку переговорів штабу Кличка з командою Повєткіна про новий бій, який, швидше за все, принесе незрівнянно більші гроші своїм організаторам. На завершення хочу сказати наступне: спасибі тобі ще раз, Саня за те, що ти показав багатьом бійцям, як потрібно, падаючи, вставати і битися до кінця! Це я вважаю цінний підсумок для любителів боксу, і, звичайно ж, для нашої Батьківщини, якій сьогодні так потрібен справжній бійцівський дух", – написав М. Валуєв.

Related Post

Він також подякував команді, яка підготувала боксера до двобою, і вболівальникам О. Повєткіна за підтримку "російського витязя".

Нагадаємо, вчора український боксер Володимир Кличко здобув перемогу над росіянином Олександром Повєткіним.

Джерело: УНН

Leave a Comment