fbpx
Музика

Шок-рокер Еліс Купер “пожвавить мерців” у Москві і Санкт-Петербурзі

 «Король жаху», шок-рокер Еліс Купер виступить сьогодні, 5 жовтня, в спорткомплексі "Ювілейний" (Санкт-Петербург) зі своїм шоу «Оживи мерців», а 7 жовтня дасть концерт на сцені "Крокус Сіті Холу" (Москва).

 За словами співавтора і однодумця Купера – гітариста Райана Роксі, у програмі «Оживи мерців» знайшлося місце і для похмурого важкого шок-року, і для класичних хітів. «Нововведення полягає у виконанні фрагментів пісень, написаних людьми, з якими Еліс в свій час тісно спілкувався, і яких тепер немає з нами. Еліс відроджує дух року, представляючи власні версії великих композицій, які склали його друзі з числа "Голівудських вампірів", – Джона Леннона, Кіта Муна, Джимі Хендрікса та Джима Моррісона».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Не обійшовся Роксі і без дифірамбів на адресу свого шефа. За його словами, Купер є «кращим на світі босом, про якого можна тільки мріяти», адже Еліс «надзвичайно легкий у спілкуванні і завжди викладається на 100%», і все для того, щоб "зробити своє шоу якомога більш захоплюючим". Крім того, Купер ніколи не дистанціюється від колег і не страждає «зірковою хворобою».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Еліс Купер (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: