fbpx
Футбол

«Чи пам’ятаю я, як потрапив до “Динамо”? Таке не забувається», – Павло Ксьонз

Екс-півзахисник «Карпат», а нині – гравець харківського «Металіста» Павло Ксьонз заявив, що ніколи не забуде, як він опинився в дитячо-юнацькій школі київського «Динамо». Крім того, півзахисник «Металіста» розповів про те, чому йому так і не вдалося пробитися в першу команду київського «Динамо».

«Чи пам’ятаю я, як ще хлопчиком потрапив в "Динамо"? Таке не забувається!», – Заявив Павло Ксьонз.

Він зазначив, що йому виповнилося 12 років, коли він приїхав до Києва. Тоді він ледве стримував емоції.

«Тренувався я тоді на зелених полях – тільки одна ця обставина могла шокувати після тих умов, які були у мене в Миргороді», – розповів українець.

Відносно того, чому він так і не дістався до першої команди «Динамо», – Павло Ксьонз просто не витримав конкуренції в складі «біло-синіх». За його словами, тоді в київському «Динамо» грало дуже багато легіонерів, тому навіть досвідченому українському футболісту було складно пробитися в основну команду.

«А що вже про нас, 18-річних хлопців говорити…», – додав Ксьонз.

Незважаючи на це, Ксьонз впевнений, що на «молодняк» тренери першої команди все одно звертали свою увагу.

«Вони ж ставили Сашу Рибку в основний склад, а також брали Дениса Дедечко на збори. Скаржитися я ні на кого не буду», – заявив Павло Ксьонз.

За словами українця, догляд з київського «Динамо» в оренду був його особистою ініціативою.

«Я розумів: хочеш прогресувати – то їдь і грай, набирайся досвіду. Іншого виходу у мене не було. У "Динамо" можна було попросту пересидіти», – підсумував хавбек«Металіста».

Нагадаємо, що Павло Ксьонз 2 серпня 2013 підписав контракт з харківським «Металістом». Орендна угода Ксьонза розраховане на 1 рік з подальшим правом викупу. Раніше Ксьонз грав в «Закарпатті», «Іллічівці», ФК «Харків», «Олександрії» та «Карпатах».

За матеріалами: dynamo.kiev.ua

 

Читайте також: