fbpx
Новини світу

У Білорусі не уточнюють звинувачень у справі голови “Уралкалія”

 Слідчі органи Білорусії повідомляють про те, що звинувачення на адресу глави «Уралкалія» Владислава Баумгертнера та інших фігурантів даної справи, уточнені і доповнені. Про це повідомляє білоруська преса.

Проте точні доповнення до звинувачень так і не розкривають. За даними газети, правозахисники не мають права розголошувати інформацію про оновлені претензії до обвинувачених. Дана заборона існує через підписку про нерозголошення таємниці попереднього слідства.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Нагадаємо, що раніше до Генеральної прокуратури Білорусі були передані 19 томів матеріалів по справі «Уралкалія». Усі матеріали планується передати компетентним органам юстиції Російської Федерації.

Генерального директора «Уралкалія» Владислава Баумгертнера заарештували 26 серпня в Мінську. Арешт був проведений відразу після переговорів Баумгертнера і прем’єр-міністра Білорусі Михайла Мясниковича. Гендиректора «Уралкалія» звинувачують у перевищенні влади і службових повноважень, які завдали збитків Білорусі на суму в розмірі 100 мільйонів доларів.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: