fbpx
Шоу-бізнес

«Танцюють всі! – 6». Одеський кастинг (випуск від 04.10.2013)

Одесити здавна славляться своїм неперевершеним почуттям гумору. Вони вміють не тільки веселити інших, але і сміятися над собою. Цього разу жителі славної Одеси дарували тепло і гарний настрій суддям шоу «Танцюють всі! – 6». Адже саме в це місто приїхали Влад Яма, Франциско Гомес, Тетяна Денисова та Раду Поклітару з надією знайти талановитих танцюристів. 

Гумору одеситам не позичати. Багато з них своїми виступами довели це на сцені. Приміром, Ніна Орлова вирішила підкупити суддів оригінальним подарунком. Жінка принесла на сцену шоу «Танцюють всі! – 6» велику коробку, в якій знаходилася жива курка. А ось інша учасниця – 61-річна Вікторія Вікторівна – підкорила своєю яскравістю і ексцентричністю. Незважаючи на свій вік, жінка танцює не тільки вдома, у танцювальному клубі «Оптиміст», а й на нічних дискотеках. Щоправда, з останніми у неї проблеми. Як виявилося, часто літню танцівницю з клубів виганяють охоронці. На шоу «Танцюють всі! – 6» пенсіонерка прийшла з надією, що судді не візьмуть приклад злих сек’юріті і все ж оцінять її хореографічні дані. Суддя оцінили. Вони відправили даму на вечірню хореографію.  

 Але крім веселих та кмітливих конкурсантів на одеському кастингу шоу «Танцюють всі! – 6 » побували і істинно талановиті люди. Багато учасників зуміли підкорити суддів своїм виступом і, отже, отримали квиток до Ялти, де змагатиметься сотня кращих танцюристів країни. Серед них – Аріна Балашова, Андрій Калугін, Микита Кравченко, Марія Зайченко та багато інших. А тих, чия майстерність викликала сумніви у суддів, відправили на вечірню хореографію. Але пройти у другий тур вдалося далеко не всім.  

Виступ Марії Зайченко (відео):

Читайте також: