fbpx
Шоу-бізнес

Наташа Корольова поголила голову

 Популярна вітчизняна виконавиця Наташа Корольова шокувала своїх шанувальників новим образом. Справа в тому, що співачка вирішила позбутися свого розкішного волосся і поголила голову. Фотографії в новому образі Наташа Корольова опублікувала у своєму Instagram.

 «Дивно, але так прикольно бути лисою! Просто неймовірно! Такий же кайф, коли ти маєш довге волосся до дупи. Господи, я навіть не вірю! Ой, прямо так приємно. Лисенька голівка!», – Підписала знімки співачка.

 Варто відзначити, що разом зі стрижкою Наташа Корольова змінила і свій стиль. Замість спокійного макіяжу вона зробила модний smokey eyes, акцентувавши увагу на очах.

 До слова, серед зірок останнім часом модним стало голитися налисо. Так, заради нової ролі у фільмі «Батальйон смерті» актриси Марія Кожевнікова і Марія Аронова відмовилися від свого розкішного волосся. Пізніше їх приклад наслідував і Вадим Демчог, відомий за роллю Івана Купітмана в «Інтернах». Не виключено, що і Наташа Корольова позбулася волосся заради зйомок у новому проекті.

Читайте також: