fbpx
Новини світу

Медведєв виступив проти утворення етнічних анклавів

 На з’їзді партії «Єдина Росія», котрий розпочався сьогодні, 5 жовтня, прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв виступив із заявою про неприпустимість утворення в Росії етнічних анклавів.

 За словами глави уряду, росіяни вітають людей, що приїжджають до них в країну. Однак формування у великих містах країни етнічних анклавів «сприяє підвищенню рівня злочинності і викликає невдоволення населення». Це може привести «до сплеску ксенофобії та до ізоляції мігрантів», вважає лідер «Єдиної Росії».

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Медведєв підкреслив, що громадяни, якіприїжджають до РФ повинні дотримуватися правил поведінки в російському суспільстві, а для цього прем’єр закликав членів своєї партії розробити і реалізувати спеціальні програми, щоб допомогти іноземцям вивчити російську мову, адаптуватися до життя в Росії, зрозуміти історичні та культурні традиції країни.

 За офіційними даними, на сьогоднішній день в Росії проживає близько 13 000 000 іноземців, причому більше ніж 3 000 000 осіб перебувають в країні нелегально. Неофіційні дані свідчать, що на нелегальному становищі в країні перебувають близько 11 000 000 мігрантів.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: