fbpx
Футбол

«В Англії гравці “Шахтаря” на слуху», – Разван Рац

Після матчу з «Манчестер Юнайтед» представники «Шахтаря» поспілкувалися з Разваном Рацем, який зараз грає в «Вест Хемі». Румун розповів про те, як в Англії відреагували на нічию «червоних дияволів» з «гірниками», що думають про «Шахтар» і кого з гравців донеччан вважають кращим.

Рац зазначив, що він мало дивився і читав новини, але на останній прес-конференції британські журналісти активно цікавилися у нього, чи дивився він матч «Шахтаря» з «МЮ».

«Ну, звичайно, бачив! Нічия 1:1, на мій погляд, хороший результат і для "Манчестера", і для "гірників". Моя думка: в першому таймі "МЮ" мав перевагу. Однак після перерви "гірники" грали набагато краще і навіть могли перемогти», – заявив Рац.

Він додав, що з журналістами конкретно футболістів «Шахтаря» не обговорювали. Однак партнери з команди кажуть йому, що їм дуже подобається Алекс Тейшейра.

«В принципі, гравці "Шахтаря", які виступали в Лізі чемпіонів, впізнавані. Вони тут на слуху», – додав румунський захисник.

Разван Рац підкреслив, що слухав коментаторів каналу Sky, які назвали «Донбас Арену» «просто неймовірним стадіоном».

«Вона їх вразила! Коротше, донецький стадіон вони називають breathtaking. Якщо російською: "забирає дихання"», – повідомив екс-гравець «Шахтаря».

Британські журналісти заявляють, що «Донбас Арена» – це неймовірний стадіон, який виглядає як космічний корабель.

Після матчу «Шахтар» – «Манчестер Юнайтед» румун розмовляв про гру зі своїми колегами. Всі вони вважають «Шахтар» хорошим колективом, який зумів створити проблеми «червоним дияволам».

«І це їх навіть не дивує. Вони звикли, що донецький "Шахтар" вже кілька років грає на високому рівні. Так що для них такий результат закономірний», – підсумував румунський захисник.

За матеріалами: shakhtar.com

 

Читайте також: