fbpx
Новини світу

Nexus 5 з’явиться у продажу в жовтні

 Незважаючи на те, що компанія Google все ще не представила свій флагманський смартфон, західні ЗМІ стверджують, що Nexus 5 з’явиться у продажу вже наприкінці жовтня цього року. 

 При цьому також наголошується і те, що новинка буде коштує в два рази дешевше за новий iPhone 5s, який був представлений компанією Apple абсолютно недавно. Таким чином, вартість Nexus 5 повинна скласти близько 325 доларів за версію з 16 Гб вбудованої пам’яті. Враховуючи те, які характеристики має даний апарат, вартість виглядає більш ніж привабливо. 

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Нагадаємо, що Nexus 5 повинен отримати 5-дюймовий Full HD дисплей, чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon 800, 2 Гб оперативної пам’яті і 8-мегапіксельну камеру з просунутим MEMS-модулем, завдяки якому смартфон зможе робити знімки і фокусуватися на предметах з неймовірною швидкістю. 

 Як відомо, разом з новим Nexus буде представлена ​​оновлена ​​версія операційної системи Android, яка буде називатися KitKat.

Читайте також: