fbpx
Новини світу

Instagram розбавить публікації користувачів рекламою

 Знаменитий мобільний сервіс Instagram, чий додаток вважається одним з найпопулярніших на різних мобільних платформах, збирається ввести в сервіс рекламу. Відповідну новину розповсюдила прес-служба компанії, яка була минулого року придбана соціальною мережею Facebook.

Як повідомляється, американські користувачі першими зіткнуться з цим нововведенням, і станеться це вже в найближчі місяці. При цьому наголошується, що додавання реклами буде відбуватися поступово.

Читайте також:  Вбиті росіянином у Німеччині українці були військовослужбовцями ЗСУ, які проходили реабілітацію після поранень

«Поява фотографій і відеозаписів від різних брендів, на чиї профілі ви не підписані, буде несподіванкою, тому ми будемо вводити рекламу не поспішаючи», – йдеться в заяві Instagram.

Також повідомляється, що перші рекламні записи будуть представлені у вигляді високоякісних фотографій і відеороликів тих брендів, чиї профілі мають найбільшу кількість підписників.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

У заяві також наголошується, що користувачі зможуть прибирати зі своєї стрічки ту рекламу, яка їм доведеться не до смаку.

Нагадаємо, що Instagram є свого роду соціальною мережею, в якій користувачі можуть викладати лише фотографії і короткі відеоролики, а також коментувати свої і чужі записи.

Читайте також: