fbpx
Політика

Європарламент: В Україні відбуваються великі зміни в напрямку євроінтеграції

В Україну прибула делегація політичної групи Європарламенту «Альянс лібералів і демократів заради Європи». Вона має намір оцінити ситуацію в країні і на основі побаченого зробити «інформований і об’єктивний вибір щодо рішення, яке треба буде прийняти» напередодні підписання Угоди про асоціацію. За словами представника делегації політичної групи Європейського парламенту "Альянс лібералів і демократів заради Європи» Аннемі Нейтс-Уйттебург, з того, що вона вже встигла побачити, можна твердо сказати, що Україна багато в чому змінилася.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

«Ми відзначаємо той факт, що в Україні дійсно відбуваються великі зміни в напрямку, яким йде Україна. І ми бачимо, що ці зміни відбуваються не тільки в сфері економіки та політики, а також у виборчому законодавстві, а також в офісі генерального прокурора», – підкреслила вона.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Варто відзначити, що в ході свого візиту в Україну делегація Європарламенту має намір зустрітися з президентом Віктором Януковичем і обговорити з ним організаційні питання, пов’язані з підписанням Угоди про асоціацію.

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: