fbpx
Шоу-бізнес

Тім Бертон і Хелена Бонем Картер розлучилися?

 З’явилися чутки, що 12-річні відносини однієї з найміцніших і ексцентричних пар Голлівуду – актриси Хелени Бонем Картер і режисера Тіма Бертона – підійшли до кінця.

Днями папараці застукали 55-річного режисера в обіймах молодої білявки. Репортери підловили режисера за поцілунком з молодою дівчиною в Лондоні. Режисер при цьому, якщо вірити фото, ніжно обіймав свою супутницю. Імовірно, фотографія була зроблена 30 вересня біля кінотеатру Хемпстед.

З боку представників зіркового сімейства, на щастя, реакція не змусила себе довго чекати, хоча саме подружжя продовжує зберігати мовчання. Офіційний представник Хелени Бонем Картер прокоментував новину, сказавши: «Це абсолютний нонсенс, фото були зроблені, коли вони відпочивали з великою компанією, що включає членів сім’ї, друзів і колег».

Нагадуємо, що Тім Бертон і Хелена Бонем Картер разом вже 12 років. Зірки виховують двох спільних дітей. Режисер Тім Бертон неймовірно любить знімати у своїх картинах кохану. Так, наприклад, режисер зняв свою музу в таких картинах, як: «Чарлі і шоколадна фабрика», «Аліса в країні чудес», «Похмурі тіні», «Суїні Тодд» та інших.

За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: