fbpx
Шоу-бізнес

Принц Вільям і Кейт Міддлтон задумалися про другу дитину

  Принц Вільям і Кейт Міддлтон після появи на світ свого первістка принца Джорджа вирішили не зупинятися не досягнутому і всерйоз задумалися про другу дитину. За словами інсайдерів, близьких до королівського сімейства, радісна подія нібито заплановано на прийдешнє Різдво. У тому випадку, якщо зачаття відбудеться, то малюк з’явиться на світ в кінці літа або ж на початку осені 2014 року.

  Приводом для обговорень такої делікатної теми став той факт, що після ремонту в Кенстігтонском палаці, де влаштувалися герцог і герцогиня Кембриджські, з’явилося відразу дві дитячі кімнати. Одна з кімнат виконана в африканському стилі – вона призначена для принца Джорджа, а ось поруч з нею з’явилася й друга дитяча кімната.

  Нагадуємо також, що принц Джордж, який з’явився на світ приблизно два з половиною місяці тому, незабаром буде хрещений. Церемонія хрещення призначена на 23 жовтня. Пройде вона в королівській капелі Сент-Джеймского палацу. Освячувати малюка в християнство буде архієпископ Кентерберійський. А ось імена тих, хто стане хрещеними батьками – невідомі. Відомо лише те, що їх буде аж шестеро – по троє з кожної сторони, причому від принца Вільяма тільки чоловіки, а від Кейт Міддлтон – жінки. Однією з найбільш вірогідних кандидатур називають Гая Пелі – скандально відомого друга принца Вільяма. Інсайдер в кінці серпня повідомив: «Гай був розсудливим і добрим другом Вільяма багато років. Принц хоче, щоб ці якості від хресного передалися і його синові».

  За матеріалами: dni.ru

Читайте також: