fbpx
Футбол

«Найголовніше – не “наїстися” футболом», – Девіч

Лідер атак харківського «Металіста» Марко Девіч поділився своїми очікуваннями від виїзного матчу з «Дніпром».

«Зараз "Дніпро"- наш найближчий переслідувач», – нагадав форвард.

За його словами, якщо «Металісту» вдасться обіграти на виїзді «Дніпро», то харків’яни відірвуться від переслідувачів на цілих 6 очок. У той же час, міркує українець, «дніпряни» також хочуть наздогнати «Металіст», а очна зустріч буде гарною можливістю для цього.

«Думаю, гра буде дуже непростою, але цікавою», – підкреслив Девіч.

На питання про те, які сильні сторони у «Дніпра», форвард відповів: «У першу чергу, – це зіграність. Гравці "Дніпра" вже не перший рік грають разом і дуже добре знають один одного. Також потрібно відзначити головного тренера Хуанде Рамоса. Ну і, звичайно ж, підбір виконавців».

На думку Девіча, «Металісту» варто побоюватися Євгена Коноплянку. Форвард вважає, що зараз Коноплянка – один з кращих атакуючих півзахисників не тільки в українському чемпіонаті, а й у всій Європі. Крім того, у «Дніпра» є Зозуля, Селезньов і Калинич. Девіч зазначив хорвата, який останнім часом став багато забивати. Також, міркує Девіч, у «Дніпра» дуже сильний центр поля, де грають Ротань та Канкава.

«Особисто для мене Руслан – це серце "Дніпра", а Коноплянка – найнебезпечніший гравець», – заявив форвард.

За словами українця, зараз «Металіст» не відчуває жодного психологічного вантажу. На думку Девіча, краще очолювати чемпіонат, ніж перебувати в ролі наздоганяючих. Крім того, перше місце тільки стимулює «Металіст» для перемог у кожному матчі. З одного боку, у «Металіста» залишилося вже не так багато матчів, і команда розуміє, що у неї є шанс піти у зимову відпустку в якості лідера.

«Найголовніше – не наїстися футболом, зберегти цей темп, який зараз у нас є. Зараз, до того ж, змінюється погода, поля будуть, напевно, більш важкими», – підсумував Девіч.

За матеріалами: sport -express.ua

Читайте також: