fbpx
Шоу-бізнес

Зважені та щасливі-3. Випуск від 03.10.2013 – 6-й тиждень

 На одному з наймасштабніших проектів України «Зважені та щасливі-3» закінчився шостий тиждень, і учасники знову відчули, що участь у проекті не така вже й проста, як здавалося б.

На шостому тижні у кожної команди з’явилася можливість побачити і провести час зі своїми рідними та близькими, а цей приз є вкрай цінним для кожного гравця, адже на проекті вони не користуються ні телефонами, ні інтернетом і взагалі вони ізольовані, не маючи спілкування зі своїми близькими.

Перше випробування шостого тижня стало неймовірно стресовим для гравців, однак в черговий раз нагадало, заради чого вони прийшли на шоу «Зважені та щасливі-3». Учасники прийшли на місце проведення конкурсу та побачили 8 лімузинів. В автомобілях сиділи рідні та близькі учасників. Гравцям необхідно було, будучи зв’язаними, дістати ключ від боксу, в якому лежав ключ від автомобіля. Все б було просто, проте на стенді з ключами, який перебував на горі, був не один ключ для команди, а багато, що означало, що в цьому конкурсі можна сподіватися на удачу. У цьому конкурсі команда зелених зуміла першою підібрати правильний ключ і відкрити автомобіль, в якому сиділа кохана Ігоря Журбенка і мама Іллі Яковлєва.

Учасники, перемігши в конкурсі, отримали можливість провести з рідними цілий день. Для всіх же інших гравців цей конкурс виявився справжнісіньким шоком, адже для кожного було так важливо побачити рідних.

У другому ж конкурсі учасникам представився шанс заявити, кого ж на проекті кожен з них не любить і вважає головним конкурентом. Гравцям необхідно було якомога швидше закрити десятьма шинами фотографію того учасника, якого вони вважають найлютішим ворогом. Для того, щоб дістатися до фотографій і покласти шину, необхідно пробратися через болото, бруд і пролізти під колючим дротом.

У цьому конкурсі перший учасник, чиє фото буде заповнено, автоматично вибуває з конкурсу, а перша команда, в якій обидва гравці вибувають, отримає покарання. Той же учасник, чиє фото виявиться заповнене шинами найменше, отримує імунітет.

У другому конкурсі шостого тижня перша команда, яку всі інші гравці «завалили» шинами, виявилася команда коричневих, яка і отримала покарання. На зважуванні буде враховуватися вага лише одного з двох гравців, і кого саме – вирішать всі учасники. Було прийнято рішення, що на фінальному зважуванні шостого тижня шоу «Зважені та щасливі-3» буде враховуватися вага Євгена Могили. Імунітет ж у цьому конкурсі отримала Олександра Мостовенко, єдина представниця червоної команди.

Перед фінальним тренуванням шостого тижня тренери вирішили зробити гравцям подарунок і показати відео-звернення їхніх родичів, зроблене в лімузинах. Саме це в черговий раз нагадало кожному з учасників, за чим вони прийшли на шоу «Зважені та щасливі-3» і підтвердило, що додому ще ніхто не хоче і не збирається.

На фінальному зважуванні шостого тижня шоу «Зважені та щасливі -3» під жовту лінію потрапила команда чорних – брати Рубани. Після довгих розмов, всі учасники прийняли рішення, що Дмитро Рубан здатний вдома продовжувати боротися за своє тіло і здоров’я, чого не скажеш про Андрія, який все ще не впевнений у собі. У результаті, на шостому тижні шоу «Зважені та щасливі-3» проект покинув молодший брат Дмитро Рубан.

Читайте також: