fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Застрелена поліцейськими біля будівлі конгресу жінка не була озброєна

Глава управління поліції Вашингтона Кеті Ланіер на спільній прес-конференції з главою Секретної служби Едвардом Донованом і шефом поліції  Кімом Дайном повідомила, що жінка, яка спровокувала стрілянину біля будівлі конгресу США, загинула, і поки у влади немає ніяких даних про її особу.

Представники влади особливо підкреслили, що поліція в ході  події "діяла правильно" і у відповідності з інструкцією, оскільки порушниця чинила опір і намагалася втекти від погоні. При цьому, один співробітник Секретної служби і один поліцейський отримали незначні травми.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Тим часом, ЗМІ з’ясували, що загибла є 34-річною афроамериканкою, яка жила в містечку Стемфорд в штаті Коннектикут і працювала там же в стоматологічній клініці. За словами очевидців, після того, як жінку застрелили, на задньому сидінні автомобіля виявили маленьку дитину двох-трьох років. Повідомляється, що дитина не постраждала.

Шеф поліції Кім Дайн уточнив, що поліцейські почали стріляти по машині на Капітолійському пагорбі біля будівлі конгресу в той момент, коли винуватиця події примчала туди, намагаючись відірватися від погоні. Її намагалися зупинити, але жінка не підпорядковувалася наказам, і поліції довелося зупинити її за допомогою пострілів. Представники адміністрації президента, тим часом, повідомили, що про всяк випадок посилено охорону глави держави.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Застрелена поліцейськими біля будівлі конгресу жінка не була озброєна (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: