fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Вбивство мера Сімеїзу ніколи не розкриють – Геннадій Москаль

Нардеп Геннадій Москаль у своєму Facebook зазначив, що інформація про обшуки у Львові, пов’язані з розкриттям вбивства мера Сімеїзу, не відповідає дійсності, передає УНН.

"Нещодавно знову прочитав інформацію якихось "джерел" у МВС про те, що нібито у Львові проводилися якісь обшуки в рамках розслідування вбивства мера Сімеїзу. Перевіркою встановлено: це повна брехня і марення, покликані прикрити неспроможність міліції розкрити це та інші резонансні вбивства", – підкреслив він.

"На сьогодні підозрюваного у скоєнні цього злочину немає, не було, і він ніколи не буде розкритий. Інформація "джерел" з’явилася тому, що начальник кримської міліції Слєпаньов на одному із засідань Верховної Ради АРК мав дурість заявити, що особу кілера встановили ​​і залишилося його тільки затримати. Оскільки Слєпаньова з цього питання постійно діставали журналісти, він вирішив домовитися з начальником львівської міліції Рудяком про імітацію розкриття злочину", – додав нардеп.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

За його словами, на сьогодні у Львівській області не розкрито близько 40 вбивств, скоєних з використанням вогнепальної зброї та вибухових пристроїв.

"За роки незалежності, починаючи з розстрілу працівників міліції у Львівській картинній галереї і закінчуючи вбивством колишнього губернатора, жодне з цих вбивств не розкрито. То нехай львівська міліція розкриє хоча б одне своє вбивство, а не допомагає кримчанам брехати громадськості. А "джерела" МВС настільки каламутні, що нікому не рекомендував би пити з них воду. І, відповідно, використовувати їх інформацію", – зазначив Г. Москаль.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

За матеріалами: УНН

Читайте також: