fbpx
Футбол

Андрій Баль: “Поки не маю ніякої посади в клубі”

 Колишній асистент головного тренера київського «Динамо» Андрій Баль повідомив, що незабаром він планує обговорити з президентом клубу своє майбутнє в команді.

 «В даний момент в клубі у мене немає посади. Я сподіваюся, що найближчим часом з Ігорем Суркісом ми сядемо за стіл і обговоримо моє майбутнє. Тоді й буде зрозуміло, яка може бути від мене користь клубу», – заявив Баль. Зазначимо, що Андрій Баль відмовився дати коментарі свого звільнення з тренерського штабу команди.

 «Якщо емоції вже не так вирують, то це не означає, що їх немає. Особисто для себе я зробив аналіз, однак я все залишу всередині себе, колективу. Для преси я нічого не буду говорити. Так що – прошу вибачення», – додав колишній помічник головного тренера київського клубу.

 Нагадаємо, 20 вересня на офіційному сайті «Динамо» з’явилася інформація про те, що команду покинули Баль, Михайличенко та Роменський. Через деякий час з’явилася інформація, що Михайличенко призначений спортивним директором команди, а от про долю Баля та Роменського нічого не повідомлялося. Відзначимо, що дані зміни в тренерському штабі були пов’язані з незадовільними виступами команди.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: