LG покаже в листопаді смартфон із зігнутим дисплеєм?

 Ринок мобільної техніки розвивається настільки швидко, що часом створюється враження, ніби виробники вже не знають, чим привабити покупців. За чим тільки компанії, що працюють в цій індустрії, не гналися, прагнучи завоювати перше місце на ринку – за мегапікселями в камерах, за продуктивністю і кількістю ядер в процесорах, за розміром дисплеїв і щільністю точок в них.

 Тепер же, компанія Samsung, наприклад, вирішила здивувати всіх смартфоном із зігнутим дисплеєм, який повинен бути представлений у цьому році. Цю ідею підхопила і інша компанія – LG, яка, судячи з усього, представить такий пристрій, а можливо і не один, раніше за свого конкурента.

 Якщо вірити даним західних ЗМІ, південнокорейська компанія LG планує представити відразу два смартфони з вигнутими дисплеями вже в цьому листопаді. Одна з моделей буде називатися LG Z, а інша – LG G Flex. У той же час, не слід виключати ймовірність того, що обидва апарати насправді є лише одним смартфоном.

Related Post

 Все що відомо про пристрій, то це те, що він буде мати 6 – дюймовий дисплей і вигнутий корпус.

 Слід зауважити, що раніше на виставках компанія LG вже демонструвала прототипи вигнутих дисплеїв і навіть представила один телевізор з використанням даної технології.

 Проте, залишається лише здогадуватися, наскільки актуальними і затребуваними виявляться смартфони з вигнутими дисплеями, і чи буде від них якийсь сенс.

Leave a Comment