Луценко шокований рішенням Гримчака брати участь у перевиборах

Лідер громадської організації «Третя українська республіка» Юрій Луценко розкритикував свого давнього соратника Юрія Гримчака за намір взяти участь у повторних виборах до Верховної Ради округу № 223 в Києві. Екс-міністр МВС вважає, що Юрій Гримчак допускає величезну помилку, балотуючись у нардепи округу, де раніше було погоджено кандидатуру від «Свободи».

«Юрій Гримчак не радився зі мною при прийнятті такого рішення. Про похід самовисуванцем я дізнався з його сторінки на "Фейсбуці"… Я дійсно вважаю, що балотуватися в окрузі, де раніше була погоджено кандидатуру від «Свободи», неправильно», – заявив Юрій Луценко на прес-конференції в Сумах і додав, що найближчим часом спробує умовити свого соратника не брати участь у перевиборах.

Related Post

Нагадаємо, на останньому з’їзді ВО «Батьківщина» затвердила кандидатуру в народні депутати свободівця Юрія Левченка, який на повторних виборах до Верховної Ради балотуватиметься за 223 виборчим округом. Юрій Гримчак збирається брати участь у перевиборах як самовисуванець.

За матеріалами: 3republic.org.ua

 
Leave a Comment