fbpx
Право

Усачова: “Слухання за скаргою Навального не перенесені”

 Керівник прес – служби Московського міського суду Анна Усачова запевнила, що слухання за апеляційною скаргою Олексія Навального відбудуться в строк, а саме 9 жовтня, як це і було заплановано.

 Нагадаємо, що сьогодні, 3 жовтня, опозиціонер Олексій Навальний у своєму мікроблозі повідомив, що Московський міський суд ухвалив рішення про перенесення слухання з 9 на 16 жовтня. Також Навальний виклав фотокопію сповіщення суду про перенесення даного засідання. Нагадаємо, що в Московському міському суді повинні пройти слухання за апеляційною скаргою Навального і його брата по справі про легалізацію грошових коштів при транспортуванні товарів компанії «Ів Роше».

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Виходячи з даних слідства, в 2008 році брат Олексія Навального – Олег Навальний – переконав представників торгової компанії укласти договір на здійснення вантажних перевезень. За даними слідства, в той час Олег Навальний був керівником одного з відділень ФГУП "Пошта Росії" і обманом переконав продавців укласти дану угоду. Як з’ясувалося пізніше, обдуреною підприємством виявилася «Ів Роше».

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: