fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Україна чекає конкретних кроків від Росії у справі рибалки Федоровича

 Українська сторона в черговий раз нагадала Російської Федерації, що чекає кроків у справі про українського рибака Олександра Федоровича. Про це заговорив заступник міністра закордонних справ України Руслан Демченко під час зустрічі з російським колегою – Григорієм Карасіним.

 «Українська делегація в черговий раз нагадує, що ми чекаємо конкретних кроків з боку Російської Федерації у справі про інцидент 17 липня в Азовському морі. Також ми чекаємо вирішення питання з поверненням рибалки, котрий вижив, Олександра Федоровича на батьківщину», – заявив Руслан Демченко.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

 У відповідь російська сторона надала чергові роз’яснення про те, як проходить розгляд справи. Представник Росії підкреслив, що даним питанням займається керівництво зовнішньополітичного відомства країни.

 Крім питання Федоровича, сторони розглянули питання перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України. Також було приділено увагу співпраці двох держав у консульсько – правової сфери. У ході обговорення даної теми, сторони високого оцінили взаємодію в ході спільної евакуації громадян із Сирії та інших регіонів Близького Сходу.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 За матеріалами: ukrinform.ua

Читайте також: