fbpx
Економіка

Ми змогли погасити заборгованість минулих років – Королевська

 Міністр соціальної політики Наталія Королевська заявила, що на даний момент в Україні всі види державної допомоги та пенсії виплачені за 9 місяців поточного року. Також Королевська підкреслила, що заборгованість по заробітній платі значно скоротилася.

 «За 9 місяців ми повністю виплатили всі види державної допомоги. До них належать дитячі виплати, а також допомога інвалідам та малозабезпеченим сім’ям. Крім цього, були профінансовані виплати всіх пенсій», – заявила в ході брифінгу Наталія Королевська.

 За підрахунками Королевської, за вересень 2013 виплачено 3,398 мільярда гривень соціальної допомоги, а з початку року – понад 29 мільярдів гривень.

 Крім цього, Наталія Королевська заявила, що вже минулого місяця заборгованість по зарплаті зменшилася на 53,3 мільйона гривень. Також був значно скорочено коло підприємств, які мали заборгованості перед своїми співробітниками.

 «В даний момент проблемним залишається питання заборгованості по 2013 році від компанії «Аеросвіт». По даній кампанії працює спеціальна комісія разом з правоохоронними органами», – підсумувала Королевська.

 За матеріалами: epravda.com.ua

 

Читайте також: