fbpx
Футбол

«Руні зрозумів, що його не продадуть, і зосередився на грі в “МЮ”», – Фергюсон

 Екс-наставник «Манчестер Юнайтед» Алекс Фергюсон розповів про бажання нападника «червоних дияволів» Уейна Руні покинути влітку свій клуб. Легендарний тренер заявив про те, що «опальний» англієць розмовляв з ним щодо можливого переходу. Зокрема, Руні хотів піти з «Манчестер Юнайтед» після завоювання чемпіонського титулу в Прем’єр-лізі.

 «Руні висловлював бажання піти. Він прийшов у той день, коли ми виграли Прем’єр-лігу, і сказав мені про це. Але не було нічого, про що б я пожалів», – заявив Алекс Фергюсон.

 Екс-наставник «МЮ» запевнив, що вони ніколи не лаялися з Руні. Незважаючи на це, бувало й таке, що футболіст порушував дисципліну і йому доводилося вживати деякі заходи.

 «Коли Уейн Руні зрозумів, що його не продадуть в "Челсі", то він зосередився на грі за "Манчестер Юнайтед", адже це його робота», – заявив Алекс Фергюсон британським ЗМІ.

 Нагадаємо, що минулого літа нападник «Манчестер Юнайтед» висловив бажання залишити стан «червоних дияволів». Повідомлялося, що найбільший інтерес до придбання англійця висловлював лондонський «Челсі».

 За матеріалами: championat.com

Читайте також: