fbpx
Новини світу

Найбільші кінокомпанії зацікавилися книгою про Едварда Сноудена

 Британський журналіст Люк Хардінг, який працював кореспондентом видання Guardian в Російській Федерації, напише книгу про Едварда Сноудена. Даним проектом вже цікавляться кінопродюсери.

 Як заявляє портал Screen Daily, посилаючись на свої джерела, випустить книгу видавничий дім Guardian у березні наступного року. Сюжет майбутньої книги – історія про викриття програми спецслужб США по стеженню за американськими громадянами.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Британський журналіст також відомий тим, що в 2011 році він був у центрі скандалу, коли російські прикордонники відмовили йому у в’їзді до Москви і відправили його назад у Великобританію, пояснивши це тим, що «журналіст порушив низку правил роботи іноземних кореспондентів в Росії».

 За інформацією Screen Daily, правами на екранізацію твору про Сноудена вже зацікавилися найбільші кінокомпанії, серед них Sony. У переговорах про купівлю прав на екранізацію також брала участь продюсерська компанія Appian Way, яка належить Леонардо Ді Капріо.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Нагадаємо, Едвард Сноуден опублікував у ЗМІ інформацію про програми стеження спецслужб США за громадянами по всій планеті.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: