fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/2014. «Чорноморець» – «ПСВ». Одесити програють вдома

 Сьогодні, 3 жовтня 2013 року, одеський «Чорноморець» проводив свою другу гру в єврокубках у цьому році. Йдеться про матч «Чорноморець» – «ПСВ».

Обидві команди почали активно і подарували нам швидкий гол. На 13-й хвилині Мемфіс Депа отримав м’яч далеко за межами штрафного, змістився трохи до центру і красивим ударом відправив круглого у дальній кут. Після цього одесити взяли контроль над м’ячем. Однак гості через деякий час все ж вирівняли гру. «Чорноморець» ж намагався зрівняти рахунок завдяки контратакам, але всім їм було далеко до гольових. Кілька перспективних атак своїми дальніми ударами зіпсували Антонов і Гай. У підсумку перший тайм матчу «Чорноморець» – «ПСВ» завершився з рахунком 0:1 на користь голландців.

Другий тайм активніше розпочав «Чорноморець», але підопічні Коку були до цього готові. «ПСВ» пресингував свого суперника, не даючи тому створювати атаки. У першій половині другого тайму одесити так і не створили нічого вартого біля воріт Титоня. Ближче до середини завдав удару Ковальчук, але м’яч полетів прямо у воротаря. Непоганий момент на 68 -й хвилині мав Лео Матос після гарного пасу з глибини, але бразилець не зміг точно пробити. На 74-й вже Титоню довелося виручати свою команду після удару Гая. «ПСВ» під кінець тайму зміг забити і другий гол. Обрізалися одесити на 88-й хвилині в центрі поля, а Депа розрізним пасом вивів Йозефзона на побачення з кіпером, і він обігравши воротаря забив другий гол.

Таким чином, матч «Чорноморець» – «ПСВ» завершився з рахунком 0:2 на користь голландців.

Фото: Getty images

Читайте також: