fbpx
Кінотеатри

Антоніо Бандерас хотів би зніматися в Росії

Знаменитий іспанський актор Антоніо Бандерас, який вже третій день перебуває в Москві, презентуючи свій новий мультфільм "Джастін і лицарі доблесті", встиг побувати на Красній площі, пообідати в елітному ресторані і оцінити масштаби столичних пробок.

На прес-конференції, присвяченій його новій роботі, актор розповів, що робота над анімаційною стрічкою тривала цілих чотири роки. Бандерас не тільки озвучив одного з персонажів, але і є продюсером мультфільму. "Це були чотири роки напруженої роботи – і з художньої точки зору, і з точки зору технологій", – зазначив актор.

Відповідаючи на питання про те, хотів би він знятися у російського режисера, Бандерас не замислюючись відповів: "Я б дуже хотів". За словами голлівудської зірки, на його батьківщині, в Іспанії, з величезною повагою ставляться до російського мистецтва . «Добре пам’ятаю, як вперше подивився фільми Андрія Тарковського " ​Сталкер" і "Соляріс". Немає кращого фільму про війну, ніж "Іди і дивись" Елема Клімова», – заявив Бандерас, додавши, що також дуже любить картини класика світового кінематографа Сергія Ейзенштейна.

Бандерас на прес-конференції в Москві (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: