fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/14. «Сформована ситуація трохи тисне», – Гусєв

Один з ветеранів київського «Динамо» поділився своєю думкою про сьогоднішній матч проти «Рапіда».

Гусєв розповів, що зараз перед командою стоять завдання, яких ніхто не скасовував. Всі гравці розуміють, що «Динамо» потрібно виходити з нинішньої непростої ситуації.

«Тим більше, у груповому турнірі вирішено далеко не все. Я думаю, невдалий результат зустрічі з бельгійським "Генком" ще ні про що не говорить – вся боротьба попереду. Саме з таким настроєм наша команда і вийде на поле», – заявив Гусєв.

На думку Гусєва, фаворитів у парах можна визначати тільки до початку матчу, однак лише гра покаже, яка команда краще підготувалася і є найсильнішою на даний момент. Природно, нагадав українець, у київського «Динамо» більше досвіду в єврокубках, і в цьому плані «біло-синім» буде легше.

Хавбек розповів, що в основному команда займалася теорією, вивчала гру суперника. Безумовно, торкнулися і останнього матчу чемпіонату в Полтаві з «Ворсклою».

«Звичайно, ситуація, що склалася трохи тисне, адже всі чекають від нас перемог. А коли цього не трапляється, стає важко в психологічному плані», – додав Олег Гусєв.

Він підкреслив, що «динамівці» подивилися два останні матчі «Рапіда» в Лізі Європи та чемпіонаті.

«Незважаючи на те, що обидві зустрічі австрійська команда провела на виїзді, вона намагалася показувати атакуючий футбол з активним підключенням флангових футболістів. Нам розповіли і про слабкі сторони віденської команди, проте я волів би залишити це в секреті. Принаймні – до закінчення матчу», – заявив українець.

За словами футболіста, «Динамо» має додати в командних діях, – гравцям слід грати більш згуртовано.

«Треба покращувати реалізацію гольових моментів», – підсумував хавбек «Динамо».

Нагадаємо, що сьогодні «Динамо» зіграє в рамках Ліги Європи з «Рапідом». Початок зустрічі о 20:00.

За матеріалами: sport -express.ua

Читайте також: