ЗМІ не помічають бюджетної кризи в Україні на тлі ситуації в США – Ляшко

 Народний депутат України Олег Ляшко звернув увагу на те, що деякі ЗМІ зараз рясніють новинами про бюджетну кризу, з якою зіткнулися Сполучені Штати, і поміщають відповідні заголовки на свої перші сторінки, однак при цьому вони не помічають, що відбувається в самій Україні.

За словами Ляшка, не менш серйозна бюджетна криза триває зараз і в Україні. Він нагадав, що дефіцит Держбюджету з початку цього року досяг 35 мільярдів гривень, що вдвічі більше, ніж торік. Крім того, бюджетники протягом двох місяців не отримують заробітні плати.

«Точно так само уряд не виплачує по кілька місяців державну допомогу з безробіття, соціальну допомогу по догляду за дітьми і важкохворими», – додав Олег Ляшко.

Related Post

Відзначив він і те, що через відсутність коштів на Єдиному казначейському рахунку, не фінансуються авіакосмічна і автодорожня галузь, які, на ділі потребують мільярдних вкладень.

Як повідомив депутат, це і є реальна криза, яка, всупереч райдужним заявам уряду, свідчить про справжній економічний і фінансовий стан України.

Leave a Comment